Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για λίφτινγκ;

Η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική ώστε να καθορίσει πότε ένα άτομο πρέπει να κάνει λίφτινγκ. Αντίθετα, εάν κάποιος θέλει να κάνει λίφτινγκ και είναι υγιής, μπορεί να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Είναι πολύ συνηθισμένο, άτομα ηλικίας από 60 έως 80 χρονών να κάνουν λίφτινγκ. Και αυτό το ηλικιακό γκρουπ, αποτελεί το μεγάλο ποσοστό των ατόμων που προχωρούν σε αυτή την πλατική επέμβαση. Όμως, στην περίπτωση ποbest-facelift-clinics-lokhandwala-andheriυ κάποιος στα 30 του χρειάζεται λίφτινγκ, μπορεί να το κάνει, χωρίς να θεωρείται πολύ μικρός για μία τέτοια διαδικασία.

“Οι άνθρωποι στα 30 τους, εξακολουθούν να παράγουν κολλαγόνο, και αυτό σημαίνει ότι το δέρμα τους είναι πιο ζωντανό σε σύγκριση με ανθρώπους ηλικίας 50 ετών. Ωστόσο, ο καθένας βιώνει την διαδιακασία της γήρανσης με διαφορετικό τρόπο, και τυγχαίνουν περιπτώσεις, όπου νεότεροι ασθενείς έχουν αρκετή χαλάρωση στο δέρμα τους και το αντιμετωπίζουν με λίφτινγκ“, εξήγησε ο Dr Azizzadeh.

Ο Dr Azizzadeh συνιστά στους νεότερους ασθενείς που βλέπουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, να τα αντιμετωπίσουν με μη επεμβατικές διαδικασίες, όπως είναι για παράδειγμα το υγρό λίφτινγκ. Μία τέτοια διαδικασία λειτουργεί καλά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και στη σύσφιξη του δέρματος.

 

Leave a Reply