Ενέσεις Κολλαγόνου

Οι ενέσεις κολλαγόνου, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από μία φυσική πρωτεΐνη που παρέχει υποστήριξη για το δέρμα, τις αρθρώσεις, τα οστά και τους συνδέσμους, μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των ορατών σημαδιών της γήρανσης. Αυτός ο μαλακός ιστός συμπλήρωσης του προσώπου μπορεί να βοηθήσει για να εξασφαλισθεί στον ασθενή μια ομαλότερη, πιο νεανική εμφάνιση, συμπληρώνοντας γραμμές και ρυτίδες με μικρές ενέσεις. Ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς η διαδικασία με τις ενέσεις κολλαγόνου μπορεί να διαρκέσει από 15 εώς 60 λεπτα.

Διαδικασία:

Μια δερματική δοκιμασία για τις αλλεργίες είναι απαραίτητη πριν από τις ενέσεις κολλαγόνου. Το κολλαγόνο τοποθετείται χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα και εισάγεται σε πολλά σημεία κατά μήκος του χώρου επεξεργασίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για να γεμίσει τις ρυτίδες, τις γραμμές και τα σημάδια στο πρόσωπο και μερικές φορές το λαιμό, την πλάτη και το στήθος. Το κολλαγόνο χρησιμοποιείται επίσης για να κάνουν άλλες συμπληρώσεις προσώπου. Ο γιατρός θα υπερχειλίσει ελαφρώς την περιοχή, γιατί μέρος της ουσίας είναι το νερό και το σώμα θα το απορροφήσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Collagen-Injection (1)

Μετα τις ενέσεις κολλαγόνου μπορεί ο ασθενής να αισθανθεί μικρή ενόχληση, τσούξιμο ή φτερούγισμα στην περιοχή της ένεσης. Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης ελαφρών μωλώπων και πρήξιμο. Ο Ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία τους αμέσως.Μπορεί να φάει, να πιεί και να φορά μακιγιάζ με αντιηλιακή προστασία λίγο αργότερα.

Κίνδυνοι:
Αλλεργική αντίδραση είναι ο κύριος κίνδυνος που συνδέεται με τις ενέσεις κολλαγόνου, περιλαμβανομένων και των ενδείξεων ερυθρότητα, κνησμό, ή πρήξιμο. Αποστήματα, ανοιχτές πληγές, απολέπιση του δέρματος, ουλές και διόγκωση που δεν σχετίζονται με αλλεργίες είναι σπάνιες.

Αποτελέσματα:
Η μακροζωία των ενέσεων κολλαγόνου εξαρτάται από τον τρόπο ζωής του ασθενή, φυσικά χαρακτηριστικά, και του τμήματος των επεξεργασμένων σώματος. Το κολλαγόνο θα εξαφανιστεί γρηγορότερα σε περιοχές που επηρεάζονται άμεσα απότην κίνηση μυών.

Leave a Reply