Εμφυτεύματα ζυγωματικών

Περιγραφή

Τα εμφυτεύματα ζυγωματικών είναι μία αποτελεσματική μέθοδος που διαμορφώνει το σχήμα, το περίγραμμα και την ισορροπία του προσώπου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους χρησιμοποιώντας συνθετικά υλικά όπως είναι η σιλικόνη και το Alloderm. Για μία νεανική και υγιή εμφάνιση, τα εμφυτεύματα ζυγωματικών μπορούν να γίνουν και με την χρήση λίπους (μέσω της ένεσης). Αυτή η διαδικασία μπορεί να βελτιώσει πολύ την κουρασμένη όψη του προσώπου.

Διάρκεια

Περίπου 30 έως 45 λεπτά.

Παρενέργειες

Κάποιος που έχει βάλει εμφυτεύματα ζυγωματικών μπορεί να νιώσει προσωρινό μελάνιασμα, οίδημα, μούδιασμα, να αισθάνεται ότι τον τραβάει το δερμα του, και να μην μπορεί να μασήσει εύκολα.

Ανάρρωση

Η κινητικότα του στόματος και των χειλιών σας μπορεί να μειωθεί προσωρινα. Ο χρόνος αποκατάστασης κατά μέσο όρο πρέπει να είναι 1 – 2 μήνες. Στη εργασία σας μπορείτε να επιστρέψετε μετά από 1 – 2 εβδομάδες.

Κίνδυνοι

Ενας κίνδυνος, είναι η πιθανότητα μόλυνσης (η οποία μπορεί να απαιτήσει την αντικατάσταση του εμφυτεύματος. Επίσης, ακόμα ένας κίνδυνός είναι η λάθος τοποθέτηση (η οποία θα χρειάζεται δεύτερη επέμβαση). Μπορεί ακόμα να προκαλέσει αιμάτωμα, μούδιασμα και δυσχρωμίες.

Αποτελέματα

Η εμφύτευση ζυγωματικών είναι μόνιμη, αν και αυτό εξαρτάται από το υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί την πρώτη φορά το οποίο ενδέχεται, να χρειαστεί επανατοποθέτηση.

Χειρουργική διαδικασία

Εάν τα εμφυτευματα ζυγωματικών γίνονται ταυτόχρονα με κάποια άλλη πλαστική επέμβαση όπως είναι το λίφτινγκ ή η βλεφαροπλαστική, τα εμφυτεύματα μπορούν να εισαχθούν στις ίδιες τομές. Εάν η επέμβαση γίνει μόνο για τα εμφυτεύματα ζυγωματικών, η τομή μπορεί να γίνει στην κορυφή του άνω χείλους κοντά στα ούλα.Pure beauty

 

Leave a Reply