Πόσο ασφαλές είναι το botox;

Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η πλαστική επέμβαση θα έχει ασφαλή αποτελέσματα, είναι να μιλήσετε μόνο με  τον πλαστικό χειρούργο σας.  Ο γιατρός σας πρέπει να είναι ειδικευμένος στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να είναι ο κατάλληλος να σας προσφέρει ποιοτική περίθαλψη και ικανοποιητικά αποτελέματα.

Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι γιατροί, που παριστάνουν πως είναι ειδικευμένοι στις ενέσεις Botox. Κάνοντας μία έρευνα πριν πάτε σε έναν πλαστικό χειρούργο, θα σας εξασφαλίσει μία ασφαλή πλαστική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ABCLocal, το Botulinum είναι ένα μοναδικό φάρμακο επειδή είναι βιολογικό προϊόν, και ως εκ τούτου παρακολουθείται από το FDA. O όρος “Botox” στην πραγματικότητα είναι ένα εμπορικό σήμα. Στην αγορά , ύπάρχουν και άλλα παρόμοια προϊόντα τα οποία όμως δεν έχουν εγκριθεί από το FDA και έχουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτό είναι που πρέπει να ερευνήσετε καλά.

Botox-Tampa-Bay-Largo

 

Έχουν υπαρξει περιπτώσεις, σε ανυποψίαστα άτομα που χορηγήθηκαν με άλλες ενέσεις, και οι επιπτώσεις ήταν αρνητικές στην εμφάνιση αλλά και στην υγεία, αλλά και μόνιμες πολλές φορές.

Το Botox δεν πρέπει να αναμιγνύεται με τίποτα άλλο εκτός από ένα αλατούχο διάλυμα, το οποίο το καθιστά ενέσιμο. Έτσι οι ασθενείς για να διαφαλίσουν ότι είναι στα χέρια ενός εξειδικευμένου πλαστικού χειρούργου, μπορούν νανζητήσουν να δουν την διαδικασία της μίξης. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν στο μπουκάλι την ετικέτα που φέρει την γνησιότητα του προϊόντος (botox).

Leave a Reply