Ανόρθωση Μηρών

Μία ανόρθωση μηρών αναμορφώνει τους μηρούς με τη μείωση της περίσσειας δέρματος -και  σε ορισμένες περιπτώσεις της περίσσειας λίπους- , με αποτέλεσμα  πιο λείο δέρμα και καλύτερες αναλογίες καθώς και καλύτερο περίγραμμα στους μηρούς και στο κάτω μέρος του σώματος.
Εάν κάποιος με τη φυσική δραστηριότητα και τις προσπάθειες απώλειας βάρους δεν έχει επιτύχει τους στόχους του για ένα σώμα πιο σφριγηλό, με πιο νεανική εμφάνιση και πιο ανάλογο προς τη συνολική εικόνα του σώματός, μια ανόρθωση μηρών μπορεί να είναι σωστή για εκείνον.

Ειδικότερα, υποψήφιοι για την επέμβαση αυτή είναι:

  • Άτομα των οποίων το βάρος είναι σταθερό.
  • Άτομα με περίσσεια μαλακού ιστού κατά μήκος της εσωτερικής μεσαίας περιοχής ή των μηρών και / ή εξωτερική πλευρά του μηρού.
  • Μη καπνιστές
  • Άτομα που ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής
  • Άτομα με εφικτούς στόχους.

article-trim-thighs-5-minutes-a-day

Διαδικασία:

Στην αρχή της  χειρουργικής επέμβασης για την ανόρθωση μηρών χορηγούνται στους ασθενείς φάρμακα τα οποία θα οδηγήσουν σε αναισθησία. Οι επιλογές είναι η γενική αναισθησία και  η ενδοφλέβια καταστολή.   Ο γιατρός θα συστήσει την καλύτερη μέθοδο για τον ασθενή.  H τομή διαφέρει ανάλογα με την περιοχή ή τις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα, το βαθμό της διόρθωσης που απαιτείται και τις προτιμήσεις του χειρούργου και του ίδιου του ασθενή. Μια κοινή τεχνική που χρησιμοποιείται για τις τομές στην ανόρθωση μηρών είναι η τομή να εκτείνεται από τη βουβωνική περιοχή προς τα κάτω στο πίσω μέρος του μηρού. O υποκείμενος ιστός θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί και να σφίσφιχθεί, και το δέρμα να μειωθεί ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αναλογικό και το περίγραμμα του σώματος πιο ομαλό. Υπάρχει πιθανότητα ο ασθενής να μπορεί να υποβηθεί και μόνο σε μια μικρή τομή στη βουβωνική χώρα αλλά αυτό θα το κρίνει ο πλαστικός χειρουργός του. Αν πρόκειται για έσω ανόρθωση μηρών, η βελτίωση του περιγράμματος της εξωτερικής πλευράς του μηρού μπορεί να απαιτήσει μια τομή που εκτείνεται από τη βουβωνική περιοχή γύρω από το ισχίο. Μέσα από αυτές τις τομές ο πλαστικός χειρουργός θα ενισχύσει τους ιστούς για ένα ομαλότερο, πιο τονισμένο κάτω περίγραμμα του σώματος. Προηγμένες τεχνικές επιτρέπουν να τοποθετούνται οι τομές σε στρατηγικά σημεία όπου μπορούν να κρύβονται από τα περισσότερα είδη ένδυσης και μαγιό. Ωστόσο, οι τομές μπορεί να είναι εκτεταμένες. Βαθιά υποστηρικτικά ράμματα εντός υποκείμενων ιστών βοηθούν να σχηματίστει το νέο περίγραμμα των μηρών. Ράμματα κλείνουν τις τομές του δέρματος.

Αποτελέσματα:

Το σφριγηλότερο περίγραμμα που προκύπτει από μία ανόρθωση μηρών είναι εμφανές σχεδόν αμέσως, αν και αρχικά σκιάζεται από κάποιο πρήξιμο και μώλωπες. Υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες απαιτείται η πάροδος αρκετών μηνών για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Μερικά σημάδια θα παραμείνουν, αλλά τα συνολικά αποτελέσματα είναι μακράς διαρκείας, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί σταθερό το βάρος και η γενική φυσική κατάσταση. Με την πάροδο των χρόνων, είναι φυσικό το σώμα να χάσει τη σφριγηλότητά του.

Leave a Reply